elin / Stor höstrea på Bokus!

Nu har Bokus kommit igång med sin höstrea. Ett perferkt tips för dig som vill liva upp vardagen för någon annan lite grann och ge någon du tycker om en höst-present, eller bara för att fylla på bokhyllan hemma.



Ingemar Bergmans "Söndagsbarn", Charlaine Harris "Klubb Röd" som är den tredje delen om Sookie Stuckhouse som vi känner igen från True blood, "I den innersta kretsen" utav Viveca Sten, den unga Johannes Anyurus första roman "Skulle jag dö under andra himlar", Sista boken utav Hanne-Vibeke Holsts trilogi om kvinnor och makten i Danmark vid namn"Drottningoffret" och sist men inte minst Åsa Grennvalls starka, känsloladdade självbiografiska historia "Sjunde våningen" är sex böcker jag gärna skulle vilja klicka hem. Har ni fyndat under årets höstrea?

Kommentarer
Postat av: MISS ALICIA

Hej!



Ta jättegärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där det finns smycken och accessoarer för dig och ditt hem.



Vänliga hälsningar,

Miss Alicia

2011-10-26 @ 23:12:03
URL: http://missalicia.se
Postat av: LIENE

sv: Ja, du gissade rätt för jag har varit i Polen:D men det var länge sen så jag minns typ inget.

2011-10-27 @ 19:40:41
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Sophie "autophoto"

Härligt o höra :)



händer ikväll?

2011-10-28 @ 13:31:46
URL: http://autophoto.blogg.se/
Postat av: S&A

Hej!

Vi är två tjejer som har startat en blogg i syfte till att få folk att våga det som man egentligen inte vågar. Med hjälp av tips från oss, men också som ni själva skickar in och hjälper varandra. Vi tipsar även om bra böcker, filmer, serier, mat och träning. Allt för att färhöja ens självkänsla. Senare kommer vi också ha foto- och skrivtävlingar. Besök oss och berätta gärna vad ni tycker. Ni hittar oss på www.vagaforattvinna.blogg.se

Ha det bra, S&A!



2011-10-29 @ 18:01:21
URL: http://vagaforattvinna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0