julia / mycket mer än så

Okej, denna bok och Gå på djupet är dom bästa böckerna jag har läst iår. Jag verkligen älskar Mycket mer än så. Den hade i stort sett allt och jag sträcktläste den. Destu mer jag läste destu mer tyckte jag om den. En riktigt feel-good bok enligt mig.Jag mådde bra efter jag hade läst den, och jag fick känslan att "allt kan hända". Det hände Auden, det kan hända mig typ. Man vart glad för det var en väldigt glad bok.
Och jag ångrar absolut inte att jag köpte boken, för den är värd alla kronor och jag ska verkligen köpa Mitt Perfekta Liv som jag tror är ännu bättre!
Alla borde läsa en Dessen. Minst!
Boken får en stark 5:a. För skrivandet, och för omslaget. Och för karaktärerna. Jag förstår verkligen varför Sarah Dessen är USA:s mest popläraste ungdomsförfattare just nu!





Auden är den perfekta dottern, perfekta systern, har toppbetyg, sköter sig hemma. Och i höst så börjar Collage, men såklart kommer det en sommar innan också.
Hon bestämmer sig för att åka till sin pappa över sommaren. Där hon hoppas att få spendera tid med sin pappa, men det visar sig att hennes pappa inte alls har tid över till henne utan skriver på sin bok hela dagarna. Auden blir väldigt besviken på sin pappa. Och det är inte bara henne som hennes pappa lämnar ensam utan Audens styvmor med en nyfödd bebis. Och Auden inser att allt inte handlar om betyg och allt som heter skola.

När väl sommaren har kommit i gång har hon nya vänner, ett jobb och så möter hon ensamvargen Eli. Hon för första gången knyter sig an till någon och han måste lära sig att börja ha kul igen. Hur kommer det att gå egentligen?

Kommentarer
Postat av: Nellie

Hennes böcker är sjukt bra, "This Lullaby" och "Dreamland" är mina favoriter, dock är ingen av dem översatt till svenska...

2011-10-13 @ 15:18:52
URL: http://Http://hjertstrand.blogg.se
Postat av: TOVA

vilken bra blogg! har också läst boken "så mycket mer", den är helt fantastisk :D bra och lång, en perfekt sommarlovs läsning ;)

2011-10-13 @ 16:08:39
URL: http://tovabackman.blogg.se/
Postat av: alexandra

Den boken är riktigt bra. Det är en såndär bok man liksom kommer ihåg!



Också vill jag tala om att jag funnit mitt intresse för läsning igen efter att inte alls ha haft lust att läsa på ett tag. Så tack för er inspirerande blogg! :)

2011-10-13 @ 21:53:02
URL: http://omattandas.webblogg.se/
Postat av: Paula

Jag älskar Sarah Dessen! Hon skriver så jävla bra! Jag vet inte om ni är intresserade av att läsa thrillers men det finns en författare som heter Sophie Hannah som skriver så jäkla bra böcker. Det är psykologiska thrillers som verkligen är böcker som man inte kan lägga ifrån sig!

2011-10-13 @ 23:38:40
URL: http://livehealthier.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Sarah dessen är bäst... Upptäckte henne i höst och har t.o.m läst en av hennes böcker på engelska för att de är så grymma! Mitt perfekta liv är min favorit än så länge, men även läst "mycket mer än så","Lock and key" och ska påbörja "Last chance" :D

2011-10-14 @ 22:03:00
URL: http://http:/alexisen.blogg.se
Postat av: Alexandra

Sarah dessen är bäst... Upptäckte henne i höst och har t.o.m läst en av hennes böcker på engelska för att de är så grymma! Mitt perfekta liv är min favorit än så länge, men även läst "mycket mer än så","Lock and key" och ska påbörja "Last chance" :D

2011-10-14 @ 22:04:06
URL: http://http:/alexisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0