Julia / Boknyhet! Fotboll & Omöjlig kärlek

Suget efter fotbollsböcker hos mig är STORT. Jag har i stort sett slukat allt i fotbollbokväg. Men nyss läste jag att det kommer ut en ny serie om fotboll! Hur nice är inte det?! Serien heter Fans och kommer komma ut i 3 delar. Den första delen kommer alltså ut nu i Mars.

Du kan redan nu göra en förbeställning.

En spännande och fartfylld ny bokserie om Tove och Noel. Båda älskar fotboll och tar för givet att den andra håller på samma lag.
Men det gör de inte. Tvärtom. Noel håller på Hammarby
och Tove är född AIK:are. Kraschen är oundviklig. Hur ska de kunna hålla ihop när de är fans åt två lag som är ärkefiender?
Fans - Motståndarna
KÄLLA: Alfabet

Kommentarer
Postat av: Amelia

Sv; Haha jag med! :) En gång i skolan när man fick läsa valfri bok och jag, så klart, läste Imorgon när kriget kom. Kommer min lärare fram och säger "Åh den där har jag läst, tyckte den var ganska långtråkig". Jag glodde på henne som hon precis snackat ett annat språk eller nått ;D

Föresten apprå på fotbolls böcker, haru läst "De kallade mig Ise?" Den är en väldigt bra bok, med lite inslag av fotboll :)

2012-03-06 @ 08:32:34
URL: http://meelias.blogg.se/
Postat av: Sofie

Svar: Tack för tipsen :)

2012-03-06 @ 13:18:52
URL: http://filo-sofie.blogspot.com
Postat av: Amelia

Sv: Haha jag vet! Tydligen så behövde man inte bra boksmak för att få bli svenska lärare ;)



Det tycker jag du ska, gillar den starkt. Ja den är lite hemsk, men ändå häftigt att se hur hon kommer tillbaka på fötterna. :))

2012-03-06 @ 16:46:35
URL: http://meelias.blogg.se/
Postat av: Zozzo

SV SV: Vad smart! Jag håller på att sy ett linne i syslöjden just nu, kan också passa på att skriva dit: NO EDWARD CULLEN, I WANT DIMITRI BELIKOV eller nått ;)

2012-03-06 @ 19:04:42
URL: http://bokzoem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0