julia / väntar !!

 

Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse

Okej alla galna fotbollsfans där ute! Zlatan kommer släppa sin egna skrivna självbiograf. Det finns mängder med böcker om Zlatan men han har aldrig skrivit en själv. Förns nu då. Jag är ju ett stort fan av Zlatan och förhandsbeställde boken idag! Och nu vill jag bara att det ska bli den 9:e november! 

ja, Zlatan är min idol och jag kan inte minnas hur länge han har varit det heller.




min vägg i mitt rum. Ja, det är en fototapet. Medan alla andra tar blommor/städer så tar jag Zlatan!

Beskrivning:

"Varför kom hon inte? Tyckte hon inte om mig längre? Det gick en minut, två, tre, tio minuter, och till slut pallade jag inte längre. Det var värsta förnedringen. Hon har säkert blåst mig, tänkte jag. Vem skulle vilja ha en date med mig? Och så drog jag därifrån. Jag skiter väl i henne, typ. Jag ska ändå bli fotbollstjärna. Men alltså, det var dummaste grejen. Tjejens buss hade bara varit lite försenad. Det var chaffisen som velat ta en cigg eller nåt, och hon kom dit precis efteråt och blev lika ledsen som jag."

I Jag är Zlatan Ibrahimovic ger han en helt ny och skakande bild av uppväxten i Rosengård. Med sina egna ord berättar han om papporna från den fina sidan av stan som försöker få honom utslängd från Malmö FF. Han berättar om kampen och striderna i Ajax, om köpet till Juventus, succén i Italien och spelskandalen som höll på att förstöra hans karriär. Han berättar om Inter och segrarna, om Mourinho, målen och de stora stjärnorna. Han berättar om Helena, barnen och om livet bakom strålkastarljuset. För första gången avslöjar han precis vad som hände med Pep Guardiola i Barcelona.

I Zlatans egen självbiografi får vi det rafflande spelet bakom klubbytena. Vi får en insyn i den absoluta toppfotbollen vi aldrig fått förut.




Vår egna storhetsmakt.


Kommentarer
Postat av: ellen

hej vill du vara med och tävla om en länkning genom att bara skriva en posetiv text om dig så gå in här och anmäl dig:http://flakkiisen.blogg.se/2011/october/ego.html#comment annars ignonera detta// Ellen

2011-10-26 @ 21:36:24
URL: http://flakkiisen.blogg.se/
Postat av: SAga

Sv: jo alltså.. Jag har läst ungefär nio böcker av Katarina von bredow så det börjar bli aslamt att läsa sådant, så istället har jag börjat läsa Joyce Carol Oates böcker.. mycket bättre.

2011-10-26 @ 22:26:01
URL: http://sag.blogg.se/
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Coolt :D

2011-10-27 @ 11:36:43
URL: http://emelieschristmas.blogg.se/
Postat av: Eleonore- Vinn exklusivt halsband från Truly Me

Den boken kan jag faktiskt tänka mig att läsa! Men känns som man måste läsa den på rosengårdsskånska för att få den rätta känslan av Zlatan haha

2011-10-28 @ 09:48:50
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: karolin

Skön bild!

2011-10-29 @ 23:13:03
URL: http://karoliiineo.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0