Lucy Dillon släpper ny bok - Och så levde de lyckliga

Lucy Dillon som är en av mina absoluta favoritförfattare släpper en ny bok på svenska. Jag har sedan tidigare läst hennes böcker Ensamma hjärtan och hemlösa hundar och Hundar, hus och hjärtats längtan. Hennes nya bok kommer heta Och så levde de lyckliga, och jag hoppas den kommer vara precis lika bra som de två andra böcker om inte bättre! 
 
 
 
När Anna får ta över den lilla övergivna bokhandeln i Longhampton går hennes dröm i uppfyllelse. Dessutom får hon annat att tänka på än maken Phil, de tre aviga bonusdöttrarna och deras hyperaktiva dalmatiner. Snart är hennes butik fylld av böcker med hisnande berättelser om kärlek, äventyr, hemliga trädgårdar och borttappade hundar. Ändå fattas något i Annas liv för att hon ska få den riktiga lyckokänslan.

Annas perfektionistiska väninna Michelle, med sin blomstrande inredningsaffär, har stora planer för framtiden. Men när mörka hemligheter från det förflutna dyker upp och katastrofen hotar att slå sönder tillvaron, är det slut på alla romantiska drömmar. De två väninnorna kommer att tvingas att fatta livsavgörande beslut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0