Julia / Sommarböcker!

Det är snart snart snart sommar. Om cirka 2 månader bara. Jag längtar mest till att läsa på stranden, i trädet, på klipporna, vid havet (speceillt havet), hängmattan (måste köpa en!!).
Men på sommaren lämnar jag helst alla deckare, vampyrböcker, dystopier, kvar i biblioteket och i bokhyllan. Jag välkommnar dock alla roliga high school böcker, fina romaner, roliga och knäppa sport böcker. Ja, ni fattar.


En bok om roaptrip och om årets mest omtalade bok. Anna and the french kiss. Typ bara måste läsa snart! Och så en sportbok. Jag är så sugen på att läsa engelska böcker!


Himmelen börjar här har jag redan läst men det är absolut värd att läsas om. Årets näst mest omtalaste Lola and the boy next door. Åh, vill läsa läsa läsa boken nu. Och så Before I Fall, som jag faktiskt har hemma fast på svenska.


Rock on verkar va en lovande bok. Mycket mer än så är min favorit av Sarah Dessen. Och så en serie av Meg Cabot som jag ej har hunnit läsa men jag har två delar hemma som jag köpte på bokrean nu i vintras.



The Carries Diaries har jag läst och Sommar i New York också. Dom är roliga och perfekt för en dag på stranden! Katie Elison köpte jag på Röda Korset i vintras och jag älskade den! Så rolig och knäpp. Cathing Jordan är också en high-school bok som jag måste läsa inom kort.



Sista sommarböckerna. Stealing Paarker har jag faktiskt inte läst handlingen om, men det är samma författare som Cathing Jordan. Mitt perfekta liv är också en bra sommarbok. Och så en bok till Meg Cabot. Jag tycker verkligen om Meg Cabots böcker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0