julia / elsas hemligheter

Efter ett par år som moderedaktör på Bladet med rapportering från modeveckor, Elegancegalor och bröllop får Elsa ovälkomna nyheter: Bladet måste säga upp ett stort antal medarbetare och hon är en av dem. Beskedet kommer som en fullständig chock och Elsa blir mer rådvill än någonsin - vad ska hon ta sig till? Som tur är finns pojkvännen sedan ett par år tillbaka, Hugo, vid hennes sida. Han är inte bara en av Sveriges mest uppskattade modeskapare utan också Elsas stora kärlek. En hamn i stormen, den hon kan luta sig mot när det blåser hårt runt henne. Med hjälp av Hugo och sina närmsta lägger Elsa upp en plan för sin framtida karriär. Men ska Elsa få det hon vill ha? Och ska Hugo få reda på hennes stora hemlighet? Följ med till modemagasinet Elegance, exotiska platser som Miami, Verbier och New York, och den bästa sommaren i Elsas liv. Elsas hemlighet handlar om Elsa Gustavsson, populär modebloggare och journalist i Stockholms innekretsar. Vi får följa såväl hennes stundtals oglamorösa vardag, som hennes spännande resor och träffa hennes kärlek Hugo, hennes bästa vänner, kollegor och fiender

 

 

Titel: Elsas hemligheter

Författare: Sofi Fahrman

Antal sidor: 442 sidor

Betyg: 4/5

Elins recension på Elsas värld
Elins recension på Elsas mode

Jag älskade Elsas mode och Elsas värld. Som vanligt fick alla böckerna mig att vika av skratt bara efter ett par sidor. Den här innehöll preics lika mycket pinsamheter Elsa råkar ut för och precis lika mycket modesnack.
Fast i den här boken var det ju såklart ett "allvar" över det hela. Elsa har nu ett seriöst förhållande med Hugo, det var inte lika mycket pinsamheter (fast ända var det massor). Kanske för det är en den sista boken. Inte vet jag.

Sofi Fahrman har gjort ett toppen jobb, fast jag tycker att hon och Tv3 kunde ha satsat lite mer på serien. Fast den är skit bra och rolig och pinsam. Men längre avsnitt och varför inte en film?




GLÖM INTE BORT ATT NI KAN KOLLA PÅ ELSAS VÄRL PÅ TV3 PLAY. SKIT BRA!







Kommentarer
Postat av: Patricia♔

Jag har bara sett några avsnitt av Elsas Värld, måste komma ihåg att kolla ikapp!

2012-02-07 @ 14:03:45
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0